10 червня завершили підвищення кваліфікації керівники закладів культури клубного типу . Тема навчання:«Шляхи підвищення ефективності роботи ЗККТ. Формування активної громадсько-патріотичної позиції мешканців громади».

В навчальній програмі заплановані і проведені різноманітні по формі заходи : семінари, тренінги, майстер класи , обмін досвідом роботи які дають можливість ефективніше організувати діяльність ЗККТ.

Реалізація спільних акцій з місцевими органами влади, спрямованих на підвищення громадянської активності та патріотизму: участь у волонтерських проєктах і заходах, проведення фестивалів, концертів, ярмарок , присвячених національним святам і культурним традиціям України. Організація виставок, показів фільмів, театральних постановок, що відображають національні теми та історичні події, благоустрій території громади набуватимуть актуалізації, естетизації, патріотичного забарвлення від впровадження нових знань і умінь.

Це сприятиме створенню згуртованої, відповідальної та патріотично налаштованої громади, яка активно бере участь у суспільному житті та розвитку своєї країни.